колеги можете ли да ми помогнете от каде да си намеря вътрешно каре и оринтировачна цена,защто цените които ми предложиха варират от 58 до 537 лв. проблема е в това че тези с ниските цени нямат налични.
Известие
Collapse
No announcement yet.
търя вътрешно каре 156
Collapse
X
-
При 2.4 JTD имаше разлика между лявото и дясното каре .Едното ставаше от алфа 164 ТД и цената му беше около 50-60 лв но другото е доста скъпо. Ако си от София ,чувал съм добри одзиви за рециклиране в една фирма до окръжна болница давали и гаранция .Един приятел си прави карето там и мисля че му излезе окло 50 лв.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеПри 2.4 JTD имаше разлика между лявото и дясното каре .Едното ставаше от алфа 164 ТД и цената му беше около 50-60 лв но другото е доста скъпо. Ако си от София ,чувал съм добри одзиви за рециклиране в една фирма до окръжна болница давали и гаранция .Един приятел си прави карето там и мисля че му излезе окло 50 лв.Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех
Comment
-
Първоначално публикувано от `mitdzg Покажи съобщениеколеги можете ли да ми помогнете от каде да си намеря вътрешно каре и оринтировачна цена,защто цените които ми предложиха варират от 58 до 537 лв. проблема е в това че тези с ниските цени нямат налични.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеМисля че лявото каре беше по скъпоAlfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех
Comment
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеПри 2.4 JTD имаше разлика между лявото и дясното каре .Едното ставаше от алфа 164 ТД и цената му беше около 50-60 лв но другото е доста скъпо. Ако си от София ,чувал съм добри одзиви за рециклиране в една фирма до окръжна болница давали и гаранция .Един приятел си прави карето там и мисля че му излезе окло 50 лв., поне тия които са със сачмите, за тия с чашата и кръстачката не съм сигурен, но мисля че и при него вариант пак са си 1:1
sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
Comment